Круасан з шоколадним наповнювачем

Круасан з шоколадним наповнювачем

Склад: Борошно пшеничне в/с, вода питна, маргарин, сіль кухонна, хлібопекарська суміш, цукор білий, дріжджі пресовані, наповнювач кондитерський «Чорний шоколад», цукрова пудра.

Строк придатності: за відносної вологості повітря 75-78%: 5 діб при температурі від 0 ℃ до +4 ℃.

12,4 г.
білки
1,94 г.
жири
54,7 г.
вуглеводи
285,9
ккал
Вага, г: 90
Круасан із абрикосовим наповнювачем

Круасан із абрикосовим наповнювачем

Склад: Борошно пшеничне в/с, вода питна, маргарин, сіль кухонна, хлібопекарська суміш, цукор білий, дріжджі пресовані, начинка наповнювач кондитерський з ароматом абрикоса, цукрова пудра.

Строк придатності: за відносної вологості повітря 75-78%: 5 діб при температурі від 0 ℃ до +4 ℃.

11,9 г.
білки
1,6 г.
жири
28.95 г.
вуглеводи
484
ккал
Вага, г: 90
Круасан зі сливовим наповнювачем

Круасан зі сливовим наповнювачем

Склад: Борошно пшеничне в/с, вода питна, маргарин, сіль кухонна, хлібопекарська суміш, цукор білий, дріжджі пресовані, наповнювач кондитерський з ароматом сливи, цукрова пудра.

Строк придатності: за відносної вологості повітря 75-78%: 5 діб при температурі від 0 ℃ до +4 ℃.

11,9 г.
білки
1,6 г.
жири
28.95 г.
вуглеводи
484
ккал
Вага, г: 90
Круасан зі згущеним молоком

Круасан зі згущеним молоком

Склад: Борошно пшеничне в/с, вода питна, маргарин, сіль кухонна, хлібопекарська суміш, цукор білий, дріжджі пресовані, начинка згущене молоко, цукрова пудра.

Строк придатності: за відносної вологості повітря 75-78%: 5 діб при температурі від 0 ℃ до +4 ℃.

14,1 г.
білки
2,7 г.
жири
58,2 г.
вуглеводи
313,5
ккал
Вага, г: 90